Medlemsinformation!

Glädje, motion och avslappnande. Vi har olika träningspass för att passa alla. Vill du läsa mer om våra pass kan du klicka in på vårat schema. Passa på att bli medlem redan ​idag för att inte missa en rolig träning för att förbättra din egna hälsa!

Nedan hittar du information kring priser, betalningsmetoder och hur medlemskortet fungerar. 

Prislista

2022 Ålder Avgift Giltlighet
Medlemsavgift Alla 50kr/år 1 januari - 31 december. Måste köpas i samband med termin/årskort.
Terminskort ungdom 13-19 år 350kr Gäller för en hel termin (halvår)
Terminskort vuxen Från 19 år och uppåt 700kr Gäller för en hel termin (halvår)
Årskort ungdom 13-19 år 600kr Gäller från januari-december. Måste köpas i början av vårterminen (Januari)
Årskort vuxen Från 19 år och uppåt 1200kr Gäller från januari-december. Måste köpas i början av vårterminen (Januari)
Klippkort Alla 500kr Gäller för 10 tillfällen
Engångsbiljett Alla 60kr Gäller för ett pass, köps på plats.

Prova på
Är du nyfiken på något av våra pass? Eller är du kanske nyfiken på vilka vi är och vad som passar just dig? Alla är välkomna att prova på ett pass utan kostnad vid ett tillfälle. Passa på att komma igång med din träning! Kontakta oss om du är osäker eller vill veta mer.

Betalningsmetoder

SWISH

Betalning via swish sker på plats i våra hallar. Alternativ med tydligt information som meddelande. Scanna QR-korden nedan med swishappen, eller skriv in vårat swishnummer: 1230184416

PLUSGIRO

Årskort/Terminskort: Betalas till vårat plusgironummer. Fyll i fullständigt namn, adress och personnummer. Är du ny medlem ska även detta fyllas i. Kom ihåg att spara kvittot via utskrift eller i telefonen. 

Övriga betalningar kan också göras via plusgiro. T.ex. Klippkort, avgift för borttappat kort m.m. 

Plusgironummer: 21 46 36-3

KONTANT

Vid köp av klippkort eller engångs biljetter kan vi även ta emot kontantbetalning. 

Vid betalning med kontanter sker detta på plats till våra värdar i någon av våra hallar. 

Medlemskap

För att kunna köpa ett terminskort eller årskort måste medlemsavgiften även betalas i samband med korten. I medlemskapet ingår olycksfallsförsäkring och flera medlemsrättigheter. Ni får bland annat rösträtt vid våra årsmöten. 

För motionärer som löser klippkort eller engångsbiljetter krävs inget medlemskap och medlemsavgiften måste därför inte betalas. Vi vill ändå rekommendera er att skaffa ett medlemskap för att få olycksfallsförsäkring och mera medlemsrättigheter.

Betalningsrutiner för årskort & terminskort

Avgiften för respektive kort betalas in till vårat postgironummer. Betalningen för terminskort ska ske innan terminens början, betalning för årskort ska ske i början av vårterminen (januari). Vid betalning ska fullständigt namn, adress och personnummer fyllas i. Spara kvittot digitalt eller via utskrift, kvittot ska kunna vissas upp för oss. 

Medlemskort

Medlemskortet är personligt och återanvänds. - Så håll koll på ditt kort! 

För nya medlemmar hämtas kortet ut i en av våra hallar där våra värdar skriver ut kortet åt dig. För att hämta ut ett medlemskort måste uppvisande av inbetalningskvitto göras. 

 Vid början av varje termin får du ett färgat klistermärke att sätta på ditt medlemskort. Klistermärket visar att du har betalat för terminen/året och går att hämta ut hos en av våra värdar i träningslokalen. Kvitto för betalning måste visas upp. Observera att detta MÅSTE göras inför varje termin. 

Innan varje pass ska medlemskortet/biljett visas upp för värden för att du ska kunna delta.

Vid borttappat kort tillkommer en avgift på 20kr för att hämta ut ett nytt. Betalningen sker till vårat plusgironummer och i meddelandet anger ni: Nytt kort, Fullständigt namn. 

Friskvårdleverantörer

Wellnet - Inspirerar och motiverar till en hälsosammare livsstil som ger mer energi.  https://www.wellnet.se

Epassi - Erbjuder personalförmåner, leverantörer eller möjligheter för  arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående.  https://www.epassi.se/sv/

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta vara inne på hemsidan, godkänner du våra användarvillkor för kakor.   Läs mer