Om oss

Gymmix är en ideell förening som fokuserar på ditt välmående och din träning. ​Vi satsar på att hålla en bra kvalite på våra pass och har därför utbildade lärare inom gruppträning. Föreningen bildades år 1987 och är medlem i Svenska Gymnastikförbundet vilket gör oss GYMMIX - certifierad. 

För att läsa mer om Gymmix klicka här: Svensk gymnastik

Vad vi erbjuder

Bra träning nära dig

Våra utbildade ledare erbjuder olika gruppträningspass sex gånger i veckan i våra olika hallar. Vi erbjuder olika pass för att just du ska hitta vad som passar dig. Passa på att bli medlem redan idag för att få den bästa träningen! 

 Vi har även ett nära samarbete med kommunen för att göra detta möjligt. Det finns även möjlighet att träna hos oss via friskvårdsbidrag.

Hallar & utegympa

Vi erbjuder våra träningspass i Sundbybergs idrottshallar löthallen och Rissneskolans sporthall. Båda lokalerna är välutrustade och lätt tillgängliga. För adress eller mer info gå till våran kontaktsida eller klicka här.

Under sommartid har vi även utegympa i den friska luften för extra bra välmående. 


Träningsresor

Tillsammans med våra andra Gymmix vänner erbjuder vi träningsresor. Under våra träningsresor erbjuder vi våra medlemmar att följa med på en resa till ett annat land. Under resan följs ett fullspäckat träningsschema med ledare från våra tre engagerade gymmix föreningar. I schemat finns det även fritid för en chans att njuta av resan, du väljer hur mycket du vill träna! 

Våra ledare

Anna

Ledare för medelgympa på torsdagar. Anna erbjuder ett rytmiskt pulshöjande medelpass med fokus på styrka och inte så mycket hopp.

Madde

Ledare för HIIT Styrka & medelpass på tisdagar. Maxträning av olika muskelgrupper med intervall. Också ledare för danspasset Afro på onsdagar.

Susanne

Ledare för Yoga och HIIt på måndagar. HIIT passet består av 30min styrketräning och följs av yoga som tränar balans, styrka och mjukhet. 

Helena

Ledare för medelpass på lördagar. 

Dokument & stadgar

Nedan hittar du våra dokument som rör föreningen. Du kan läsa våra stadgar, mötesprotokoll eller mer om organisationen. Klicka på + tecknet för att få fram dokumenten.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta vara inne på hemsidan, godkänner du våra användarvillkor för kakor.   Läs mer